• Google+

Клієнти Ощадбанку виграли білети на виставу ALEGRIA всесвітньо відомого Cirque du Soleil

17 июня 2013 г. — ПАО "Ощадбанк"

Держателі платіжних карток Ощадбанку вкотре зможуть переконатись в тому, що користуватись картками Ощадбанку для оплати своїх покупок не тільки зручно, але й вигідно.

Так, за підсумками акції «Тріумф фантазій разом із MasterCard та Ощадбанком», яка проходила в банку в період з 12 березня по 12 червня цього року, визначено 30 переможців за ексклюзивною акцією Ощадбанку та 12 переможців – за загальноукраїнською акцією MasterCard, у якій клієнти Ощадбанку також брали участь. Отже, 42 клієнти банку виграли по два квитки на унікальну виставу ALEGRIA всесвітньо відомого Cirque du Soleil.

Можливість потрапити на вистави Cirque du Soleil, особливо в Україні, випадає нечасто, адже Цирк Сонця по праву вважається одним із сучасних чудес світу і має дуже щільний гастрольний графік. Клієнти Ощадбанку, які стали переможцями розіграшу, мають можливість насолодитися виставою вже з 20 червня.

Ощадбанк постійно проводить акції для своїх клієнтів за участю та сприяння міжнародних платіжних систем Visa та MasterCard. Завдяки цьому держателі платіжних карток Ощадбанку, розраховуючись карткою за товари та послуги в Україні та за кордоном у магазинах або в мережі Інтернет, мають гарні шанси виграти цінні призи та отримати знижки.

На сьогодні держателі платіжних карток від Ощадбанку мають можливість взяти участь у таких акціях:

Ощадбанк спільно з міжнародними платіжними системами постійно пропонує своїм клієнтам винятково цікаві пропозиції – спеціальні знижки при розрахунку картками від Ощадбанку в Україні та за кордоном від клуба MasterCard Selective або „Світ привілеїв Visa для карток Gold і Platinum".

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет