• Google+

Команда Полікомбанку взяла участь у змаганнях на «Драконах»

23 сентября 2009 г. — ПАО «Поликомбанк»

20 вересня в рамках святкування Дня міста відбувся відкритий чемпіонат Чернігова на Кубок президента Федерації з веслування на човнах «Дракон».

Видовищні змагання з драгонботу проводились на річці Стрижень в урочищі Ялівчина у трьох класифікаціях: "Open" (виключно чоловіки), "Mix" (чоловіки і мінімум 8 жінок) та "Корпоратив" (аматори). Команда Полікомбанку змагалась у класифікації «Корпоратив».

«Дракон» – велике каное (на 20 місць), що має голову та хвіст дракона. Барабанщик, який сидить попереду та б’є у великий барабан, задає ритм веслування для всієї команди. На кормі знаходиться кермовий, який за допомогою великого весла направляє лодку.

Працівники Полікомбанку із задоволенням відгукнулись на пропозицію взяти участь у цих змаганнях, адже драгонбот – це демократичний вид спорту, доступний кожному, який, крім іншого, сприяє зміцненню корпоративного духу та згуртовує колектив. Команда банку протягом тижня щовечора наполегливо освоювала техніку веслування та отримала масу нових вражень і навиків.

Змагання принесли позитивні емоції не тільки членам команди, а й численним вболівальникам, незважаючи на те, що нам вдалося зайняти лише 5-те місце. Після таких вихідних працюється ще злагодженіше, ще продуктивніше.

Дякуємо організаторам за запрошення, а командам – за участь. Сподіваємось, що проводити подібні змагання стане доброю традицією для Чернігова.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет