• Google+

Контакт-центр РАДИКАЛ БАНКу: крім телефонного зв'язку, наші клієнти можуть спілкуватися з нами за допомогою Skype

31 мая 2013 г. — ПАО «Радикал Банк»

РАДИКАЛ БАНК у рамках впровадження клієнтоорієнтованої політики максимально піклується про своїх клієнтів.

Можливість спілкування клієнта з банком і, відповідно, можливість оперативного вирішення питань, які виникають у клієнта, тепер не залежить від можливості зателефонувати. Якщо зробити телефонний дзвінок неможливо, але при цьому відкрита зона інтернету, вже понад півроку РАДИКАЛ БАНК спілкується з клієнтами за допомогою Skype.

«Цей вид сервісу особливо актуальний в період відпусток: під час поїздки за кордон, як правило, набагато простіше зв'язатися з банком через Skype, який встановлено на смартфонах, планшетах, ноутбуках наших клієнтів, — каже Вікторія Савенко, начальник Управління розвитку та організації продажу продуктів роздрібного бізнесу. — До того ж остання версія програми Skype оперативно та просто викачується та встановлюється, а на першій сторінці сайту http://radicalbank.ua/ знаходиться значок дзвінка через Skype-з'єднання».

Цілодобова підтримка Контакт-центру: 0800507005, Skype — arbbank. У РАДИКАЛ БАНКу також є сторінка на фейсбуці www.facebook.com/arbbank та вконтакті http://vk.com/radical_bank.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет