• Google+

POS-термінали ПриватБанку «прив’язали» до кас

19 мая 2015 г. — ПАО КБ «Приватбанк»

В Україні торгові точки тепер можуть використовувати банківські POS-термінали в прямій прив’язці до касового апарата, що значно пришвидшує процес приймання оплати банківськими картками та виключає помилки касирів під час ручного введення суми платежу. ПриватБанк разом з компанією «Екселліо Трейд» завершили реалізацію проекту, що дозволить торговцям підключати POS-термінали напряму до касового апарата.

«Така технологія вже успішно працює в великих торгових мережах. Тепер можливість напряму підключати банківські термінали до кас доступна будь-якому торговому підприємству, – зазначає заступник Голови Правління ПриватБанку Роман Негинський. – Така прив’язка, крім скорочення часу на приймання оплати, дозволить автоматизувати повний облік операцій, виключити помилки касира під час введення суми покупки. Враховуючи законодавчі вимоги щодо обладнання касовими апаратами торгово-сервісних підприємств, ця можливість буде корисна та цікава багатьом торговцям».

Як повідомили в банку, тепер торговому підприємству, яке купує або вже має касовий апарат ТМ «Екселліо» («Екселліо DP-05», «Екселліо DP-25», «Екселліо DP-35», «Екселліо DP-45»), буде дуже просто підключити до робочого місця касира POS-термінал ПриватБанку. Суміщення реалізовано з POS-терміналами виробництва Ingenico Group і програмним забезпеченням для терміналів, розробленим спеціалістами АО «Банкомзв’язок».

ПриватБанк є лідером в Україні з розвитку мережі POS-терміналів. Сьогодні в українських торгових точках працює 113 тис. терміналів банку. У кожному другому магазині, де встановлено POS-термінал ПриватБанку, у разі оплати карткою можна отримати бонус (до 20% від вартості покупки), а в кожному четвертому – розрахуватися за товари за допомогою програми «Оплата частинами».

Підключитися до послуги «Еквайринг» від ПриватБанку можна будь-яким зручним способом: на сайті банку, у «Приват24 для бізнесу» (меню «Послуги» > «Еквайринг» > «Заявка на підключення») або найближчому відділенні.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет