• Google+

Кредити «Тепла оселя» від РАДИКАЛ БАНКу спільно з компанією «Київгаз»

24 апреля 2013 г. — ПАО «Радикал Банк»

Відтепер ви маєте можливість без перешкод встановити або замінити старе обладнання для опалення, гарячої води тощо оселі завдяки спільній програмі «Тепла оселя» від РАДИКАЛ БАНКу та компанії «Київгаз».

Сьогодні всі бажаючи можуть придбати в кредит та встановити газові котли, газові колонки, газові котли зовнішньої установки, газові проточні водонагрівачі, насоси, терморегулятори та інше газове обладнання від світових виробників. Перевагою цього проекту є те, що «Київгаз» гарантує не лише широкий асортимент пристроїв, а й професійне виконання монтажних робіт на офіційних підставах, адже неякісна установка газових пристроїв може бути небезпечною для життя мешканців оселі.

В рамках цього проекту встановлені спеціальні умови кредитування від РАДИКАЛ БАНКУ, а саме – відсоткова ставка розміром 2% річних, комісія розміром 2% від суми кредиту (одноразово), комісія у розмірі 2% від суми кредиту (щомісячна). Кредитування здійснюється на суму від 2000 до 30 000 гривень, строком від 6 до 36 місяців, при цьому вік позичальника повинен бути в межах 25 до 65 років. Перевага програми - дострокове погашення без комісій та штрафів.

Крім того, можливе кредитування пенсіонерів віком до 65 років при обов'язковій наявності поручителя не пенсійного віку та пенсійного рахунку позичальника у банку.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет