• Google+

Кредити на авто від 0,0% річних від РАДИКАЛ БАНКУ

21 июня 2013 г. — ПАО «Радикал Банк»

Нещодавно РАДИКАЛ БАНК оновив та покращив умови автокредитування – відтепер у банку можна придбати будь-яку машину від 0,0% річних з авансовим внеском від 10% вартості авто та строком кредитування до 60 місяців (до 5-ти років).

Крім того, завдяки різноманітним програмам співпраці Банку з автосалонами, клієнти можуть обрати певну марку автомобіля та скористатися спеціальними умовами кредитування.

Можна придбати автомобілі Skoda в автоцентрі офіційного дилера SKODA «Прага Авто». Діють спеціальні умови на придбання автівок в автосалонах АІС. Всі бажаючі придбати MAZDA в автосалоні «Кредо Авто» (у м. Вінниця) можуть скористатися спільною програмою від РАДИКАЛ БАНКУ, автосалону «Кредо Авто» та СК »Інго Україна».

Мінімальний пакет документів, який необхідно надати до банку всім, хто бажає оформити кредит, допоможе клієнту знизити витрати свого часу та сил. Для отримання кредиту необхідно надати заяву, паспорт, ідентифікаційний код, довідку з місця роботи із зазначенням посади та отриманого доходу протягом 6-ти останніх місяців та рахунок-фактуру з автосалону. Скористатися кредитними пропозиціями можуть громадяни України віком від 21 до 60 років.

Докладніше – у контак-центрі Банку за телефоном 0 800 507 005 та на сайті Банку за посиланням "кредитування".

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет