• Google+

Кредити на авто з пробігом від Ерсте Банку

9 июня 2011 г. — ПАО «Фидокомбанк»

3 червня 2011 року Ерсте Банк пропонує фізичним особам кредити на придбання автомобілів, що були у використанні.

Кредити на придбання авто з пробігом видаються строком до 5 років включно з фіксованою або змінною процентною ставкою, що становить 16,99% та 15% річних у гривні відповідно. Забезпеченням за кредитом виступає автомобіль, придбаний за рахунок кредитних коштів. При отриманні кредиту сплачується разова комісія за видачу кредиту в розмірі 1,99% від суми кредиту, при цьому щомісячні комісії відсутні.

«Авто часто буває потрібним вже і зараз. При цьому, коштів, на жаль, не завжди вистачає на невідкладну покупку новенького автомобіля, навіть якщо брати кредит.

Саме тому ми пропонуємо нашим клієнтам кредити також на автомобілі з пробігом, адже придбати їх можна за більш доступною ціною. Більше того, умови кредиту в Ерсте Банку є досить привабливими», - розповідає Світлана Черкай, заступник голови правління Ерсте Банку.

Погашення за кредитом передбачає щомісячну сплату основної суми кредиту та відсотків за фактичну кількість днів користування кредитними коштами. Клієнт має змогу здійснити погашення достроково без жодних обмежень чи штрафних санкцій. Кредити видаються на автомобілі іноземних марок, в тому числі зібраних в Україні, крім китайських, індійських, російських авто та авто марки Daewoo, Chevrolet Lacetti, Chevrolet Aveo.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет