• Google+

Кримське республіканське управління активно збільшує присутність Ощадбанку в регіоні

10 июля 2013 г. — ПАО "Ощадбанк"

Кримське республіканське управління Ощадбанку постійно збільшує свою присутність в регіоні.

Регіональна мережа Ощадбанку в АР Крим налічує 292 установи. В першому півріччі поточного року мережа установ державного банку в Криму збільшилась на два відділення; ще два нових ТВБВ з'явились шляхом зміни адреси існуючих установ.

Нові установи Ощадбанку створюються в першу чергу в курортних містах та селищах.
Зокрема, з'явилась нова установа в місті з багатовіковою історією - Євпаторії. Відділення Ощадбанку розташувалось в історичному центрі міста поблизу Євпаторійської набережної. Поруч знаходиться багато унікальних пам'яток історії та культури, які активно відвідують туристи. Адреса ТВБВ №10011/0197: м. Євпаторія, вул. Революції, 32/4.

Коктебель полюбляє та відвідує велика кількість туристів з України, близького та далекого зарубіжжя. Тут працювала лише одна установа Ощадбанку, але попит на банківські послуги, який стабільно зростає, сприяв відкриттю другої установи на території відомого курортного селища. ТВБВ №10011/0295 відкрито за адресою: смт Коктебель, вул. Леніна, 100-б.

Скористатись послугами нового відділення Ощадбанку можна також у селі Нижньозаморське Ленінського району, яке розташувалось на узбережжі Азовського моря поблизу міста Щолкіне. Зараз це місце активно розвивається як курортна зона. Багато прихильників Азовського узбережжя відпочивають тут у кемпінгах та наметових містечках. У селі розташовані бази відпочинку, пансіонати, дитячі табори. ТВБВ №10011/066 працює за адресою: Ленінський район, с. Нижньозаморське, вул. Лісова, 37.

Завітати до нового відділення Ощадбанку можна і в смт Совєтське на території Кримського технікуму гідромеліорації та механізації сільського господарства. Це друга установа Ощадбанку на території селища, яка візьме на себе обслуговування викладачів, студентів технікуму та місцевих мешканців.

Відкриття нових установ Ощадбанку або перенесення існуючих відділень до більш активних місць позитивно сприймається органами влади, місцевими мешканцями, гостями півострова. Туристи та відпочиваючі з перших днів роботи установ активно користуються їх послугами. З банківських операцій, що надаються новими установами, розташованими в курортних зонах, переважну більшість становлять операції з обміну валют, грошові перекази, обслуговування банківських платіжних карток та поповнення рахунку операторів мобільного зв'язку. Установи оснащені новітнім технічним обладнанням для надання банківських послуг.

Найближчим часом планується вирішити питання з організації роботи нових відділень Ощадбанку в Сімферополі, Севастополі, Ялті, Керчі, Старому Криму, в курортних селищах Миколаївці та Партеніті.

Клієнти бажають Ощадбанку і надалі збільшувати свою присутність у регіоні, адже співпраця з державним банком - це впевненість у завтрашньому дні.

Запрошуємо всіх відвідати Крим та скористатись послугами нових відділень банку.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет