• Google+

Квиток на автобус у платіжному терміналі ПАТ «Банк Національний кредит»

30 января 2012 г. — ПАО «Национальный кредит»

Відтепер придбати автобусний квиток на рейси Україною та за кордон можливо через платіжні термінали самообслуговування банку без комісії

В Україні розпочато продаж квитків на автобусні пасажирські перевезення через платіжні термінали самообслуговування ПАТ «Банк Національний кредит». Перевагами нового сервісу є можливість придбання квитків без сплати додаткової комісії та без необхідності відвідування кас автовокзалу, тобто відтепер не доведеться витрачати дорогоцінний час на виснажливі черги. Сервіс надається в терміналах банку, що входять до розвинутої мережі «Національного кредиту» (більше 1500 терміналів по всій території України). У продаж надійшли квитки на понад 2500 рейсів по всій Україні та за кордон (до послуг клієнтів пропозиції 37 перевізників), що напередодні проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу створить додаткові зручності для іноземних гостей. Адже сервіс доступний також англійською мовою. Крім регулярних автобусних рейсів до усіх куточків України, через термінали реалізуються квитки на трансфер SkyBus між Києвом та аеропортом «Бориспіль». Крім того, до сервісу постійно підключаються нові перевізники, тож кількість та географія доступних рейсів постійно зростає.

Можливе як придбання квитків беспосередньо через термінал, так і викуп квитків, попередньо заброньованих на сайті www.e-travels.com.ua. Згідно листа Міністерства інфраструктури України квитком слугує чек, що його друкує банківський термінал і який є фінансовим документом: його не потрібно обмінювати на інший квиток, тобто стає можливим придбання квитка на автобусний рейс у зручному для Вас місці цілодобово протягом 7 днів на тиждень.

Пілотну експлуатацію системи розпочато 19 листопада 2011 року. З того часу з використанням банківських платіжних терміналів виконано понад 10 тисяч звернень до сервісу і ця кількість стрімко зростає, що є найкращим доказом зручності нової системи.
Розробником та оператором системи є київська компанія «І-Тревелс».

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет