• Google+

Мобільний додаток Smartbank від ОТП Банку – тепер і на базі iOS

29 декабря 2014 г. — ПАО «ОТП Банк»

 З 26 грудня 2014 року ОТП Банк розширює лінійку своїх мобільних додатків Smartbank до системи інтернет-банкінгу OTPdirekt – релізом додатку для мобільних пристроїв на базі iOS. Додаток доступний для завантаження на AppStore.

 Як повідомлялося раніше, напередодні ОТП Банк вже запровадив Smartbank для мобільних пристроїв на базі Android.

 Розробка мобільних додатоків Smartbank стала плановим кроком ОТП Банку до удосконалення сервісу онлайн-банкінгу. Так, додаток надає засоби для дистанційного управління власними фінансами користувачам послуги OTPdirekt, зокрема: можливість перегляду залишків на рахунках та отримання реквізитів, блокування/активації платіжних карток, завантаження виписок за рахунками, здійснення різних видів переказів – між власними рахунками, в межах ОТП Банку, в межах України, міжнародних SWIFT-переказів, проведення миттєвих переказів 24/7 між картками ОТП Банку, а також тимчасове блокування доступу до системи тощо.

 Для тих, хто наразі не є користувачами послуги OTPdirekt, мобільний додаток Smartbank дає можливість ознайомитися з потенціалом системи, скориставшись її демо-версією, а також може застосовуватися для зручного пошуку найближчого банкомату або відділення ОТП Банку та перегляду курсів валют.

 «Напередодні довгоочікуваного запровадження масового доступу населення до технології 3G в Україні реліз наших мобільних додатків є дійсно актуальним. З одного боку, все ширше застосування мобільних пристроїв для онлайн-банкінгу дає користувачам можливість бути вільними в управлінні фінансами, не витрачаючи час і кошти на відвідування відділень; з іншого, для банку розвиток цифрових сервісів – це чи не єдина можливість покращення рівня обслуговування зі зменшенням витрат на «фізичні» операції через каси банку», - зазначив Володимир Мудрий, Член Правління АТ «ОТП Банк».

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет