• Google+

На 16 тисяч осіб збільшилась кількість роздрібних клієнтів КРЕДОБАНКу у 1-му півріччі 2010 року

26 июля 2010 г. — ПАО «Кредобанк»

КРЕДОБАНК за підсумками роботи в першій половині 2010 року досягнув приросту клієнтської бази як в роздрібному, так і в корпоративному сегменті


Один з лідерів банківського ринку Західного регіону України ПАТ “КРЕДОБАНК” за підсумками роботи в першій половині 2010 року досягнув приросту клієнтської бази як в роздрібному, так і в корпоративному сегменті. Зокрема, кількість клієнтів-фізичних осіб за перших 6 місяців року зросла на 16,3 тисяч осіб або на 5,2%. Як наслідок, загальна чисельність роздрібних клієнтів КРЕДОБАНКу станом на 01.07.2010 року перевищила 330 тисяч осіб.

Довіру до КРЕДОБАНКу та його стратегічного інвестора – найбільшого польського банку PKO BP SA продемонстрували також корпоративні клієнти, що, як правило, дуже ретельно обирають банківську установу для обслуговування. За перше півріччя 2010 року клієнтами банку стали близько 1030 юридичних осіб та підприємців, а загальне число таких клієнтів досягло 32,2 тисяч.

- Стабільне зростання клієнтської бази КРЕДОБАНКу зумовлено двома основними чинниками, - прокоментував результати Голова Правління Іван Феськів, - це, з одного боку, свідчення привабливості умов, які пропонує наш банк клієнтам, та зручності його продуктів і послуг, а з іншої – результат відповідального ставлення до клієнта та до виконання своїх зобов’язань навіть в складних економічних умовах. Клієнти не забули поведінку різних банків у розпал фінансової кризи 2008-2009 рр. і тепер віддають перевагу тим комерційним банкам, що достойно вели банківський бізнес, не затримували клієнтські платежі та без затримок виплачували відсотки по депозитам і самі депозити після закінчення їх строку.

Іван Феськів також зауважив, що хоча КРЕДОБАНК є банком із загальнонаціональною мережею продажу, проте особливу увагу він приділяє обслуговуванню клієнтів у своєму «домашньому регіоні» – на Львівщині та в цілому на Західній Україні. Для прикладу, кількість клієнтів банку - фізичних осіб у Львівській області становить 165,5 тисяч осіб, а це означає, що кожний 15-й житель області є клієнтом КРЕДОБАНКу.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет