• Google+

На посаду Заступника Голови Правління КРЕДОБАНКу призначено Марціна Куксіновіча

18 января 2011 г. — ПАО «Кредобанк»

З 17 cічня 2011 року приступив до роботи в КРЕДОБАНКу Марцін Куксіновіч, обраний за рішенням Спостережної Ради до складу Правління банку.

Як Член Правління Марцін Куксіновіч буде здійснювати нагляд за напрямком корпоративного бізнесу КРЕДОБАНКу.

Досвід роботи Марціна Куксіновіча у банківський сфері складає понад 16 років. Перед обранням до складу Правління КРЕДОБАНКу він обіймав посаду Члена Правління відповідального за роздрібний бізнес у АТ «Аліанс Банк Польща». В період з 2001 року по 2009 рік працював в системі АТ «Банк Пекао» (належить до Групи UniCredito), де обіймав посади директора департаменту роздрібного та корпоративного бізнесу, виконавчого директора.

Марцін Куксіновіч закінчив Щецинський Університет (м. Щецін, Республіка Польща), де отримав диплом магістра з фінансового менеджменту. Згодом проходив спеціалізоване навчання за напрямком корпоративних фінансів у Гданській банківській академії, практику у Національному банку Канади (м. Монреаль, Канада). У 2002 році закінчив річний курс з банківського бізнесу на основі програми МВА у Комерційному Університеті ім. Бокконі (м. Мілан, Італія).

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет