• Google+

Національний банк України отримав підтримку МВФ щодо участі у "Віденській ініціативі"

28 мая 2012 г. — Национальный Банк Украины

25 травня 2012 року в Національному банку України відбулась чергова робоча зустріч Голови Національного банку України Сергія Арбузова з представниками Європейського департаменту Міжнародного валютного фонду.

Під час зустрічі сторони окрім робочих питань обговорили перспективу участі України у неформальному форумі регулюючих органів та політиків "Віденська ініціатива", який створений для транскордонної координації дій його учасників.

"Ми вважаємо, що Національний банк України буде конструктивним членом "Віденської ініціативи" і участь у цій групі піде на користь Україні. На даний момент ми вже направили відповідний сигнал щодо нашої підтримки вашої участі у "Віденській ініціативі" членам цієї групи, членам наших представників у керівному комітеті", – повідомив керівник місії Європейського департаменту Міжнародного валютного фонду Крістофер Джарвіс. (Раніше таку підтримку вже висловили у Міжнародному банку реконструкції та розвитку та Національному банку Австрії).

Голова Національного банку України подякував за сприяння у програмі "Віденська ініціатива" та зазначив, що для України дуже важлива оцінка і рекомендація фахівців із цього питання.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет