• Google+

Надсучасна технологія Visa payWave вже в Ощадбанку

19 апреля 2012 г. — ПАО "Ощадбанк"

Ощадбанк завершив сертифікацію в міжнародній платіжній системі VISA Inc. на еквайрінг карток Visa payWave.

„Ми завершили сертифікацію Visa payWave в рекордно стислі строки – за 1 місяць. Для такого вагомого проекту це дуже короткий проміжок часу. Крім того, на сьогодні Ощадбанк є другим в Україні банком-еквайром карт Visa payWave” – зазначає начальник управління торговогоеквайрингу Ощадбанку Анастасія Шевченко.

Технологія Visa payWave – надсучасна, її інноваційність полягає в тому, що клієнт здійснює платежі в торгово-сервісних мережах, обладнаних безконтактними зчитувальними пристроями, одним рухом і майже миттєво. При цьому картку можна підносити до безконтактного зчитувача, не виймаючи з гаманця, її не потрібно проводити або вставляти в платіжний термінал, розписуватися на чеку або вводити пін-код для операцій на суму до 200 гривень, що суттєво економить час клієнтів і спрощує роботу торогово-сервісної мережі, зокрема, допомагає уникати черг.

Картки Visa payWave містять вбудовані чіп і антену, за допомогою яких інформація про платіж передається на безконтактний термінал. Також, Visa payWave відповідає високим стандартам безпеки завдяки наявності зашифрованого коду, що передається разом із інформацією про платіж і є унікальним для кожної транзакції.

„Стратегія розвитку Ощадбанку як універсальної банківської установи передбачає надання сучасного рівня багатоканального обслуговування клієнтів. Тому впровадження безконтактних платежів Visa payWave є яскравим її підтвердженням”, - говорить Антон Тютюн.

Технологія Visa payWave заснована на використанні міжнародних стандартів EMV для чіпових карт, що забезпечує функціональну сумісність карт і платіжних терміналів зі всього світу. Отже, безконтактні термінали Ощадбанку можуть приймати всі карти Visa payWave незалежно від банку-емітента картки, що допоможе іноземним гостям вільно здійснювати безготівкові розрахунки, особливо це буде актуальним в період проведення в Україні Евро-2012.

На сьогодні, технологія Visa payWave поширена в 25 країнах світу, а Ощадбанк - один із перших вітчизняних банків, що сприяє розповсюдженню безконтактних платежів в Україні.

Наразі, Ощадбанк завершує інтеграційну роботу з сітьовими клієнтами, у яких буде розміщуватись сучасне безконтактне обладнання.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет