• Google+

Нові партнери програми «Світ привілеїв» від компанії Visa Int. та Ощадбанку

9 июня 2013 г. — ПАО "Ощадбанк"

Програма «Світ привілеїв» для держателів преміальних платіжних карток від Ощадбанку Visa Gold та Visa Platinum надає своїм учасникам можливість здійснювати покупки, приємно відпочити та просто мати хороший настрій, адже партнерами програми є найкращі магазини, ресторани, готелі, авіакомпанії, гольф-клуби, автосалони та ін.

До програми «Світ привілеїв» постійно долучаються нові партнери. Відтепер клієнти Ощадбанку – держателі преміальних платіжних карток Visa Gold та Visa Platinum мають можливість скористатися знижками від таких закладів:

Ресторани

Sam's Steak House – ресторан мережі «Мировая Карта», де представлений величезний вибір смачних стейків, страв на грилі та відмінні вина до них. Адреса: м. Київ, вул. Жилянська, 37.
Ресторан «Караван». У меню ресторану – страви узбецької кухні, а інтер'єр ресторану виконаний у вигляді невеликих узбецьких двориків зі зручними диванами. Адреса: м. Київ, Кловський узвіз, 10.
Якщо Ви хочете дізнатися все про українську кухню – читайте М.В.Гоголя та завітайте до «Вареничної № 1». Адреса: м. Київ, вул. Еспланадна, 28.

"Da Vinci Fish Club"– ресторан італійської кухні в серці Києва. Інтер'єр виконано у стилі епохи Відродження. Тут подають традиційні італійські страви в авторському виконанні шеф-кухаря Сальваторе Де Віво. Адреса: м. Київ, вул. Володимирська, 12 (бізнес-центр "Мілленіум").
На відвідувачів ресторану «Первак» чекають вісім залів, у кожному з яких створена своя неповторна атмосфера, що відповідає Вашому настрою. Адреса: Київ, вул. Рогнідинська, 2.
Знижки у цих закладах становлять:
F-café "МАРОКАНА" - яскрава, невимушена і демократична, переконливо підтримує статус модного міського ресторану. Кухня закладу увібрала в себе найкращі досягнення шеф-кухаря, теплий дух Марокко, східну творчість і європейську якість. Адреса: м. Київ, бул. Лесі Українки 24
Знижка для держателів карток Visa Gold/Platinum від Ощадбанку у цьому закладі становить 10%.

Покупки

Створити свій неповторний стиль можна у бутиках Grandi Firme. Свої витвори у залах цих бутиків презентують понад 350 відомих модельєрів. Адреси:
Офіційний дилерський центр Ford «ВіДі Край Моторз» – концептуальний 3S комплекс, який поєднує три складові: автосалон, сервісне обслуговування та продаж запчастин. Адреса: м. Київ, Велика Кільцева, 60-А, Софіївська Борщагівка.

Подарунки від Ford «ВіДі Край Моторз» для держателів карток Visa Gold від Ощадбанку – Welcome Card на знижку 3 – 15%, для держателів карток Visa Platinum від Ощадбанку – Gold Card на знижку 5 – 20%. Знижки надаються на послуги сервісу, придбання запасних частин та аксесуарів у цій дилерській мережі.

Стиль життя.

У салонах краси Caramel панує атмосфера спокійної елегантності, де все підпорядковано служінню красі. Команда майстрів надають широкий спектр послуг з догляду за волоссям, шкірою обличчя та тіла. Адреса: м. Київ, вул. Звіринецька, 59. Знижки для держателів карток Visa Gold/Platinum від Ощадбанку – 10%.

Усі пропозиції для держателів карток від Ощадбанку діють до 31 грудня 2013 п.р. Переглянути повний список партнерів програми «Світ привілеїв» та ознайомитись з їх пропозиціями можна перейшовши за посиланнями: http://visacemea.com/ru/gold/privileges/cemea_gp.jsp?superCategory=0 (для держателів карток Visa Gold від Ощадбанку) та http://visacemea.com/ru/platinum/privileges/cemea_pp.jsp?superCategory=10 (для держателів карток Visa Platinum від Ощадбанку).

Клієнти Ощадбанку отримують ексклюзивні пропозиції та найкращий сервіс.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет