• Google+

ОТП Банк виплатив понад 300 мільйонів гривень вкладникам банку «Фінансова Ініціатива»

1 сентября 2015 г. — ПАО «ОТП Банк»

АТ «ОТП Банк» виплатив понад 300 мільйонів гривень гарантованих сум депозитів вкладникам КБ «Фінансова Ініціатива». Майже 12 тисяч вкладників збанкрутілого банку вже отримали гарантовані суми виплат завдяки добре організованій роботі мережі відділень та Інформаційного центру ОТП Банку, який проводить запис на виплату по телефону в будь-який зручний для клієнта час в режимі 24/7.

«Завдання з виплати вкладів збанкрутілих банків для такого діючого банку, як ОТП Банк, це насамперед соціальна місія. Тому що ми повертаємо гарантовані Фондом заощадження людям, які матеріально постраждали в результаті «банкопаду» і, як наслідок, перестали довіряти банківській системі в цілому. Ми ж, організувавши злагоджену роботу з виплат, намагаючись максимально йти назустріч клієнтам, спрощуючи процедури і оперативно виплачуючи всі належні клієнтам кошти, таким чином відновлюємо цю загублену довіру клієнтів. І те, що багато із зневірених вкладників Фінансової ініціативи в результаті залишають гроші в ОТП Банку, служить ще одним підтвердженням цього», - зазначив Володимир Мудрий, член правління АТ «ОТП Банк».

Нагадаємо, починаючи з 07.08.2015, ОТП Банк прийняв зобов'язання здійснювати повернення грошових коштів в рамках гарантованих Фондом гарантування вкладів фізичних осіб сум вкладів, залучених ПАТ «КБ «ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА».

Для отримання гарантованої суми відшкодування вкладникам необхідно звернутися по телефону в Інформаційний центр ОТП Банку (номер 044 490 05 82) і погодити призначення зустрічі у відділенні. З метою забезпечення більшої зручності та оперативності виплат телефонна реєстрація Інформаційним центром ОТП Банку здійснюється цілодобово. В середньому, на оформлення візиту до відділення потрібно від 3 до 5 хвилин. Також, при одному зверненні до Інформаційного Центру можна записати на зустріч і себе, і своїх родичів.

Для отримання коштів під час призначеної зустрічі у відділенні ОТП Банку необхідно пред'явити паспорт та документ про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер). Відшкодування також можуть виплачуватися іншим особам на підставі нотаріально посвідченої довіреності. Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям попередньо необхідно звернутися в ПАТ «КБ «ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА».

Виплати проводяться за договорами, термін дії яких закінчився до 24 червня 2015 року включно, та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки) вкладникам, які при укладанні договору банківського вкладу / рахунку з ПАТ «КБ «ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА» вказали місце реєстрації проживання за паспортом: м. Київ, Житомирська, Запорізька або Львівська область.

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами ПАТ «КБ «ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА» - 0 800 60 60 60; 044 593 60 93.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет