• Google+

Ощадбанк продовжує дивувати широким асортиментом дорогоцінних монет

22 мая 2012 г. — ПАО "Ощадбанк"

Ощадбанк продовжує дивувати широким асортиментом монет з дорогоцінних металів на будь-який смак. Цього разу ми представляємо два набори срібних монет, що не залишать байдужими представників сильної статі.

Перший набір - «Підводні човни світу» складається з чотирьох монет нестандартної овальної форми. Їх реверс містить кольорове зображення одного з відомих підводних човнів, що стояли на озброєнні СРСР - «Тайфун» (Typhoon), США - «Огайо» (Ohio), Великобританії - «Венгард» (Vanguard), Франції - «Тріумфатор» (Triomphant), і своїми іменами дали назви цілим класам підводних атомних ракетоносців. На аверсі монет зображено портрет Її Величності Королеви Великобританії Єлизавети II.

«Підводні човни світу»: країна-емітент – Острови Ніуе, номінал 8 доларів Фіджі, проба – 999, маса 31,1*4.
Оригінальний футляр у якому містяться монети може, стати вдалим елементом декору для ділового кабінету, адже він виконаний у вигляді підводного човна, розміщеного на стапелі.

Другий набір- „Відомі швидкі поїзди" також складається з чотирьох срібних монет. На їх реверсах зображено один з локомотивів, що використовуються в пасажирському сполученні на найбільш відомих залізних дорогах, а також логотип відповідної залізниці. У верхній частині монети наведено назву (по-англійськи) відповідного швидкого поїзда: «Тран-Сибірський експрес», «Летючий шотландець», «20-е століття лімітед» і «Східний експрес».

„Відомі швидкі поїзди": країна-емітент – Острови Ніуе, номінал 8 доларів Фіджі, проба – 999, маса 31,1*4.

Футляр, у який укомплектовано цей набір, не менш цікавий ніж попередній, він виконаний у вигляді паровоза на фрагменті залізничного полотна.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет