• Google+

Ощадбанк спільно з компанією MasterCard запрошують своїх клієнтів у «Сезони вдалих покупок. Літо»

14 июня 2012 г. — ПАО "Ощадбанк"

Ощадбанк вітає своїх клієнтів із довгоочікуваною теплою порю року і розпочинає спільну акції з компанією MasterCard «Сезони вдалих покупок. Літо».

Користуючись карткою MasterCard або Maestro від Ощадбанку, крім зручного виду розрахунку, клієнт отримує гарантовані знижки, додаткові привілеї та бонуси в мережі партнерів акції.
Літо – пора відпочинку і подорожей! Держателі картки MasterCard або Maestro від Ощадбанку з 1 червня по 31 серпня п.р. включно отримують 5% знижки на авіаквитки за всіма напрямки, що представлені на Інтернет-сайті http://kbp.ua/.


Також клієнтам Ощадбанку-держателям картки MasterCard або Maestro стануть в нагоді 5% знижки, які вони зможуть отримати з 1 по 30 червня в мережі магазинів «ІНТЕРТОП», адже подорожувати і відпочивати ще приємніше у зручному взутті.

Крім того, клієнти Ощадбанку, які скористаються картками MasterCard або Maestro для сплати за товари чи послуги в мережі партнерів акції, також можуть стати власниками одного із 30 сертифікатів на суму 500 грн. Цей сертифікат можна використати в мережі партнерів сезону на вибір або придбати враження у подарунок на Інтернет-сайті http://www.smile-smile.com.ua.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет