• Google+

Отримано сертифікат з системи менедженту якості ISO 9001:2008

17 июля 2009 г. — ПАО «Первый Инвестиционный Банк»

01 липня 2009 р. ВАТ "Перший Інвестиційний Банк" став першим банком в Україні, який отримав міжнародний сертифікат системи менеджменту якості відповідно до стандарту ISO 9001:2008. Сертифікаційним органом виступила міжнародна компанія TUV Rheinland Group (TOB ТЮФ Рейнланд Україна, www.tuvdotcom.com). Сертифікація була здійснена в рамках стратегії розвитку Банку, з метою максимального сприяння професійній діяльності Клієнтів та Партнерів за допомогою створення та надання технологічно нових та якісних фінансових послуг та впровадження нової культури надання банківського сервісу, а також вдосконалення принципів управління, що визнані у світовій практиці.

Нагадаємо, що ВАТ "Перший Інвестиційний Банк" був створенний 20 червня 1997 р. В середені 2007 р. розпочато новий етап в історії свого розвитку Банку - ребрендинг, особливості проведення якого полягали не лише у зміні зовнішнього та внутрішнього оформлення, а фактично у реконструкції всіх бізнес-процесів Банку відповідно до світової практики.

Згідно стратегії свого розвитку ВАТ "Перший Інвестиційний Банк" постійно покращує професійний рівень шляхом підвищення кваліфікації кожного співробітника та удосконалення внутрішніх організаційних відносин. Діяльність Банку спрямована на побудову сучасного, високотехнологічного, орієнтованого на Клієнта Банку, що відповідатиме останнім стандартам міжнародної банківської практики.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет