• Google+

Ощадбанк продовжує впевнено зміцнювати свої позиції

6 марта 2012 г. — ПАО "Ощадбанк"

Як повідомив заступник голови правління АТ „Ощадбанк” Антон Тютюн, за січень-лютий п.р. депозитний портфель фізичних осіб у банку зріс більш ніж на 1 млрд. 300 млн. грн., що на 55,4% перевищує аналогічний показник минулого року

Така позитивна динаміка збільшення обсягу депозитного портфеля Ощадбанку є беззаперечним свідченням міцних позицій державної установи на ринку залучення вкладів населення і високої конкурентоспроможності її депозитних продуктів. „Характерним є те, що більшу частину приросту депозитного портфеля, а саме 937 млн.грн., становлять строкові вклади фізичних осіб, що, на мою думку, є суттєвим доказом довіри населення до банку”, – коментує Антон Тютюн.

Станом на 1 березня п.р. загальний обсяг депозитів населення в Ощадбанку склав 26 млрд. 071 млн. грн., з яких 16 млрд. 349 млн. грн. – строкові депозити. На переконання банкіра, досягненню таких високих показників сприяє постійна робота банку над підвищенням якості надаваних послуг, виконання взятих на себе зобов’язань і, звичайно, зручна депозитна лінійка Ощадбанку, яка дає змогу клієнтам не тільки отримувати стабільний додатковий дохід, а й бути впевненими в повному збереженні власних коштів. Адже тільки в Ощадбанку вклади захищені 100%-ю держгарантією.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет