• Google+

Ощадбанк розпочинає емісію карток MasterCard Gold та MasterCard Platinum за програмою MasterCard Selective

19 октября 2011 г. — ПАО "Ощадбанк"

Ощадбанк, один із найбільших фінансових інститутів України, та MasterCard, міжнародний лідер в галузі електронних платежів, оголошують про початок емісії платіжних карток MasterCard Gold та MasterCard Platinum за програмою MasterCard Selective.

Початок емісії преміальних карток реалізується в рамках нового етапу стратегії Ощадбанку, що передбачає розвиток преміальних продуктів банку та надання додаткових привілеїв клієнтам банку, які підкреслюють статус держателів преміальних карток.

Відтепер власники преміальних карток від Ощадбанку можуть скористатися перевагами ексклюзивної програми – послуги консьєрж-сервісу. «Консьєрж-Сервіс» – це спеціальна служба інформаційно-сервісної підтримки, аналог особистого секретаря, що надає клієнту усю необхідну інформацію в будь-якій точці світу в режимі 24/7. Послуга дає змогу істотно економити час клієнтів в організації комфортного відпочинку, ділових зустрічей і подорожей. Програма охоплює широкий перелік інформаційно-консультаційних послуг, спрямованих на задоволення найрізноманітніших потреб клієнтів банку.

Власники преміальних карток MasterCard від Ощадбанку, MasterCard Gold та MasterCard Platinum за програмою MasterCard Selective, матимуть доступ до спеціальних послуг, серед яких екстрена підтримка у разі втрати або викрадення картки 24/7, термінова заміна картки протягом 48 годин. Окрім цього, держателі карток отримують спеціальні знижки та бонуси в торгівельних мережах, авіакомпаніях, готелях та інших закладах-партнерах MasterCard Selective, як в Україні (близько 50 провідних компаній-партнерів), так і за кордоном щоразу, розраховуючись карткою MasterCard.
«Ощадбанк виходить на якісно новий етап свого розвитку: намагаючись максимально задовольнити потреби та очікування наших клієнтів, ми вдосконалюємо наші продукти, забезпечуючи їх унікальними опціями, які гарантують комфорт та додаткові переваги для наших клієнтів. У рамках емісії преміальних карток, окрім вищезазначених нововведень, найближчим часом ми додамо до пакета послуг страхування при виїзді за кордон, картку для відвідування VIP-залів аеропортів, можливість випуску додаткової картки для розрахунків в Інтернеті та для членів родини. Ми сподіваємось, що нові стандарти обслуговування дадуть змогу нам утричі збільшити клієнтську базу сегменту преміальних карток у 2012 році», – повідомив заступник голови правління АТ «Ощадбанк» Антон Тютюн.

«Співпраця MasterCard та Ощадбанку в Україні триває вже понад 15 років, і весь цей час ми підтримуємо розвиток та вдосконалення карткової пропозиції банку, що надає безперечні переваги держателям карток. Сьогодні сегмент преміум-карток є надзвичайно привабливим, оскільки середній розмір транзакції, здійсненної за допомогою преміум-картки MasterCard, у 5 разів перевищує розмір транзакції, здійсненої звичайною карткою. Без сумніву, в Україні карткові продукти преміум-класу мають великий потенціал зростання: наразі за преміум-карткою MasterCard в Україні здійснюється до 20 транзакцій на рік, в той час як в Європі – 50. Впевнений, з розвитком карткового портфелю нашого партнера клієнти банку відчують справжній комфорт та отримають додаткові можливості у здійсненні електронних платежів та управлінні власними фінансами», – наголосив Сергій Равняго, Голова представництва MasterCard Europe в Україні.

В рамках реалізації стратегії з розвитку клієнтського портфелю та впровадження комплексного підходу до обслуговування VIP-клієнтів, Ощадбанк випускає картки преміум-класу провідних міжнародних платіжних систем.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет