• Google+

Ощадбанк відзначено дипломом компанії MasterCard за активний розвиток карткового бізнесу

27 сентября 2011 г. — ПАО "Ощадбанк"

Нещодавно АТ „Ощадбанк” відзначено спеціальним дипломом „Восходящая звезда” міжнародної платіжної системи MasterCard за активний розвиток карткового бізнесу, зокрема ефективне просування в Україні карток MasterCard.

„Цього року Ощадбанк виходить на новий виток розвитку карткового бізнесу. Зараз ми завершуємо фінальний етап впровадження власного процесингового центру, який забезпечить банку великі конкурентні переваги на ринку роздрібних послуг, а також істотно розширить його можливості в роботі з платіжними картками. Вже найближчим часом ми будемо готові запропонувати нашим клієнтам нові високотехнологічні карткові продукти, в тому числі преміальні картки класу MasterCard Selective”, - розповідає заступник голови правління АТ „Ощадбанк” Антон Тютюн.

Як принциповий член міжнародної платіжної системи MasterCard Ощадбанк пропонує своїм клієнтам такі картки МПС MasterCard: Maestro, MasterCard Mass, MasterCard Electronic, MasterCard Gold, MasterCard Platinum. З початку року Ощадбанком емітовано понад 800 тисяч карток MasterCard.

Власна мережа банкоматів Ощадбанку нараховує понад 1200 АТМ. Ощадбанк має також об’єднану банкоматну мережу з найбільшими банками-партнерами, яка налічує понад 9000 банкоматів. Послуга зі зняття готівки у всіх банкоматах банків - партнерів для клієнтів Ощадбанку, що обслуговуються в рамках зарплатних проектів, не тарифікується.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет