• Google+

ПАТ «Перший Інвестиційний Банк» та БФ «Відкриті серця України» пропонують приєднатись до благодійної ініціативи «Твій внесок»

30 апреля 2013 г. — ПАО «Первый Инвестиционный Банк»

Благодійна фундація «Відкриті серця України» за підтримки ПАТ «Перший Інвестиційний Банк» надають усім охочим можливість взяти безпосередню участь у реалізації проектів «Національна телемедична мережа» та «Національна освітня мережа».

Метою цих ініційованих Фондом програм є укомплектування регіональних медичних закладів сучасним мультимедійним обладнанням і програмним забезпеченням для організації телемостів з кращими дитячими клініками України та світу, а також впровадження в українських ВУЗах систем відеоконференцзв'язку та безкоштовного бездротового доступу до мережі «Інтернет».

«Благодійництво завжди було пріоритетним напрямком соціальної політики Банку, тому дана ініціатива є дійсно важливим кроком у сфері нашої з Вами доброчинної активності. Для підтримки цих корисних для українського суспільства проектів ПАТ «Перший Інвестиційний Банк» щомісячно перераховує БФ «Відкриті серця України» 3% від своїх доходів з проведених платежів» (Заступник Голови Правління Полонська Еліна Генріхівна).

За власним бажанням клієнти Банку, зокрема, власники платіжних карток також можуть долучитись до цієї доброчинної ініціативи. Щоб взяти безпосередню участь у реалізації благодійних програм, клієнту потрібно лише написати заяву, в якій він доручить Банку перераховувати певну суму, на користь Фундації. Автоматичне відрахування коштів може здійснюватись щомісячно або ж під час проведення операцій за картковим рахунком.

«Щиро вдячний ПАТ «Перший Інвестиційний Банк» за підтримку Фундації та за створення умов, які спрощують процедуру здійснення доброчинних внесків. Для нас дійсно важливо, щоб усі охочі допомогти, мали змогу зробити це максимально просто та з мінімальними витратами часу» (Виконавчий директор БФ «Відкриті серця України» Полтенко Євген Сергійович).

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет