• Google+

ПАТ «РАДИКАЛ БАНК» суттєво покращив умови автокредитування

30 марта 2013 г. — ПАО «Радикал Банк»

Відтепер ПАТ «РАДИКАЛ БАНК» пропонує своїм клієнтам ще більш вигідні та комфортні умови з автокредитування.

На сьогодні у банку діє дві програми автокредитування – «3...2...1...Поїхали» та «ARB Авто», які відрізняються гнучкими та привабливими умовами для своїх клієнтів.

Так, за програмою «3...2...1...Поїхали» виплати одноразової комісії складають 0%, відсоткова річна ставка також становить 0%.

При цьому сума авансового внеску складає від 20%, строки кредитування – від 12 до 60 місяців, комісія за 1-й місяць (від суми договору) становить 3%, комісія за 2-й місяць від суми договору становить 2%, щомісячна комісія (до кінця строку від суми договору) складає 1%. До того ж, при авансовому внеску від 50% та строку кредитування до 2-х років позичальник отримує знижку у розмірі 1% на комісію за перший місяць.

Звертаємо Вашу увагу на те, що ПАТ «РАДИКАЛ БАНК» максимально спростив процедуру отримання кредитних коштів для позичальників – потенційний клієнт має надати до Банку мінімальний пакет документів та довідок.

Тож відтепер клієнти банку отримали суттєву можливість істотно знизити свої витрати при купівлі автомобіля в кредит – як грошові, так і свого часу.

Більш докладна інформація – у кол-центрі банку за телефоном 0 800 507 005 та на сайті банку за посиланням http://radicalbank.ua/privatnim-kliyentam/kredituvannja/.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет