• Google+

ПАТ «Укрсоцбанк» розпочинає продаж квитків на матчі УЄФА ЄВРО 2012™

3 мая 2012 г. — ПАО «Укрсоцбанк»

ПАТ «Укрсоцбанк», що працює під торговою маркою UniCredit Bank, виступаючи почесним партнером УЄФА та національним спонсором чемпіонату Європи з футболу УЄФА ЄВРО 2012™, оголошує про початок продажу квитків на довгоочікувані матчі.

З 7 травня поточного року футбольні вболівальники матимуть змогу забронювати та оплатити квитки на матчі УЄФА ЄВРО 2012™ у відділеннях ПАТ «Укрсоцбанк».

Основні принципи продажу квитків:

Валерія Малахова, начальник департаменту маркетингу та сегментів ПАТ «Укрсоцбанк», UniCredit Bank™: «Ми з великим розумінням ставимося до футбольних вболівальників, а також усіх бажаючих потрапити на чемпіонат, тому пропонуємо їм унікальну можливість придбати квитки на матчі ЄВРО 2012 через відділення Банку.

У продажу буде доступно 50 тисяч квитків, тому варто поквапитись та скористатись останньою можливістю потрапити на чемпіонат і отримати незабутні враження.

Хочу відмітити, що задля якісного та повноцінного обслуговування вболівальників, компанією УЄФА було проведено навчання співробітників нашого Банку. Ці співробітники можуть надати якісну консультацію щодо нюансів та деталей замовлення і придбання квитків.»

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет