• Google+

Підсумки діяльності банку в 2008 році

27 апреля 2009 г. — ПАО «Поликомбанк»

21 квітня 2009 року відбулися щорічні загальні збори акціонерів Полікомбанку, на яких підведені підсумки роботи банку в 2008 році та визначені напрямки подальшого розвитку. В роботі зборів взяв участь начальник Управління Національного банку України в Чернігівській області Леонід Волошок.

Голова Спостережної ради Володимир Кожедуб у своєму виступі на зборах дав позитивну оцінку діяльності банку в 2008 році та відзначив, що в умовах розгортання економічної та фінансової кризи завдяки правильно обраній стратегії та високому професійному рівню менеджменту Полікомбанк зберіг позитивну динаміку розвитку та забезпечив стабільну роботу, черговий раз підтвердивши свій імідж надійного банку.

За минулий рік активи банку зросли на 10%, капітал – на 7%, чистий прибуток збільшився на 79%. Було проведено додаткову емісію акцій та збільшено статутний капітал на 10 млн. грн.; банк вступив до всесвітньої системи SWIFT, що дозволило забезпечити якість, оперативність та безпечність проведення платежів в іноземних валютах на найвищому рівні.

В 2008 році Полікомбанк продовжив активно розвивати такий напрямок діяльності,як торговий еквайринг – на кінець року терміналами Полікомбанку для розрахунків картками НСМЕП було обладнано касові вузли 30 торгових точок Чернігова.

В рамках реалізації стратегії клієнтоорієнтованого банку було впроваджено програму лояльності для постійних вкладників.

Серед основних завдань на 2009 рік – підвищення капіталізації, удосконалення принципів корпоративного управління, покращення якості обслуговування клієнтів, сприяння подальшому розвитку безготівкових розрахунків картками НСМЕП в Чернігівському регіоні.

Головним же пріоритетом банку в умовах економічної кризи є підтримка місцевих виробників, адже працюючі підприємства – це робочі місця та зарплата жителів Чернігівської області.

За рішенням Загальних зборів акціонерів прибуток за 2008 рік направлено до резервного фонду банку.

Зборами прийнято рішення здійснити зміну типу акціонерного товариства банку на публічне акціонерне товариство та провести всі необхідні заходи після набрання чинності Закону України «Про акціонерні товариства» для приведення у відповідність з ним діяльності банку.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет