• Google+

Перші здобутки АТ «Фортуна - банк» як уповноваженого банку для обслуговування випуску ОВДП-ПДВ

16 сентября 2010 г. — ПАО «Фортуна-банк»

Перші здобутки АТ «Фортуна - банк» як уповноваженого банку для обслуговування випуску ОВДП-ПДВ, відповідно до листа Міністерства Фінансів України від 08.06.2010 року.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №368 від 12 травня 2010 року "Про випуск облігацій внутрішньої державної позики для відшкодування сум податку на додану вартість" Міністерство фінансів України випустило облігації внутрішньої державної позики для відшкодування сум податку на додану вартість, що в установленому законодавством порядку задекларовані до відшкодування до 1 травня 2010р., підтверджені за результатами перевірок та не відшкодовані на дату набрання чинності Законом України "Про Державний бюджет України на 2010 рік". Державна податкова адміністрація України зобов'язана надати відповідні дані Мінфіну для визначення обсягу випуску ПДВ-облігацій.

АТ «Фортуна - банк» став одним з перших уповноважених банків для обслуговування випуску ОВДП-ПДВ на рахунки зберігача якого було вже зараховано облігацій клієнтів банку на суму майже 25 мільйонів гривень.

АТ «Фортуна - банк» і надалі запрошує до співробітництва на вигідних умовах клієнтів для відкриття та обслуговування рахунків у зберігача в ОВДП – ПДВ згідно тарифів.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет