• Google+

Платіжні картки Ощадбанку - зручний інструмент отримання заробітної плати

10 июня 2013 г. — ПАО "Ощадбанк"

Розвитоккарткових продуктів з використанням сучасних технологій - один з основних напрямів діяльності Ощадбанку.

Правильність цього вибору підтверджується активним зростанням кількості клієнтів, що обирають платіжні картки Ощадбанку, та підприємств, які обирають державний банк для виплати заробітної плати своїм співробітникам.

Серед великих підприємств, які обслуговуються в Ощадбанку, ДП НАЕК "Енергоатом", УДППЗ "Укрпошта", Державна адміністрація залізничного транспорту України «Укрзалізниця», ТОВ "Технополіс-1, ПАТ „Дніпроспецсталь", мережа автозаправних станцій WOG та ін. Географія співпраці Ощадбанку за зарплатними проектами охоплює всю Україну. Найбільша кількість клієнтів за зарплатними проектами - у Київському, Донецькому та Луганському облуправліннях Ощадбанку. Вони обслуговують майже 5000 тисяч підприємств, у тому числі бюджетної та соціальної сфер.
«Впровадження інноваційних технологій, дистанційних каналів обслуговування клієнтів та надання широкого спектра карткових продуктів дає змогу суттєво розширювати перелік партнерів. Так, наприкінці минулого року до Запорізького облуправління перейшли на обслуговування майже всі підприємства соціальної сфери області, в яких працюють понад 20 000 співробітників. Для реалізації цього проекту було додатково придбано та встановлено 30 банкоматів», - говорить заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.

У 2012 році Ощадбанк запустив власний процесинговий центр на базі системи WAY4. Це надало можливість розширити спектр банківських послуг і продуктів, а також суттєво підвищити якість обслуговування держателів платіжних карток. Відтак, держателі платіжних карток Ощадбанку можуть безкоштовно отримувати готівку в мережі банкоматів Ощадбанку, що налічує 1724 банкомати та у 3283 пунктах видачі готівки, а також у мережі банкоматів банків-партнерів, яка налічує 5613 банкомати. Продовжуючи розширювати власну банкоматну мережу, Ощадбанк до кінця першого півріччя п.р. планує встановити ще понад 260 банкоматів. Більшість банкоматів Ощадбанку працюють цілодобово та обслуговують понад 7 млн. платіжних карток.

Серед інших переваг зарплатних проектів Ощадбанку - вигідні умови кредитування держателів зарплатних карток - під 24% річних; користування послугою "Мобільні заощадження" з нарахуванням 7% річних на залишок коштів; цілодобовий доступ до контакт-центру; безкоштовне підключення та користування системою «WEB-банкінг»; цілодобовий контроль за проведенням операцій за допомогою послуги «SMS-банкінг».

Крім того, Ощадбанк пропонує своїм клієнтам отримувати заробітну плату на картку MasterCard Debit. Перевагами цієї картки є відсутність будь-яких комісій при отриманні готівкових коштів у банкоматах будь-якого банку на території України, можливість розраховуватись за товари та послуги в мережі Інтернет, а також відкриття за бажанням клієнта кредитної лінії на вигідних умовах без прихованих комісій та з пільговим періодом кредитування.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет