• Google+

Попит клієнтів на використання банківських сейфів у РАДИКАЛ БАНКУ збільшився практично вдвічі

4 июня 2013 г. — ПАО «Радикал Банк»

З початку травня в РАДИКАЛ БАНКУ спостерігається сплеск сезонної активності на оренду банківських сейфів, в деяких відділеннях Банку їх наповнюваність досягла практично 100%.

Дійсно, на сьогодні оренда банківського сейфу є найбільш надійним способом цілковитого збереження цінних речей під час своєї відсутності.

«Причому мова йде не тільки про поїздки у відпустку, - розповідає Вікторія Савенко, начальник Управління розвитку та організації продажів продуктів роздрібного бізнесу РАДИКАЛ БАНКУ. - З травня по жовтень більшість городян виїжджають з дому на вихідні дні, відповідно, як мінімум дві доби будинки і квартири залишаються без нагляду господарів. Звичайно ж, у такому разі оренда банківського сейфу дозволяє вберегти цінні речі і важливі документи від ризику крадіжки».

Надійне збереження вмісту сейфів забезпечується наявністю в сертифікованому сховищі Банку сучасних способів захисту, пропускної системи та цілодобової охорони. Банк гарантує абсолютну таємницю вмісту сейфів, доступ до них у будь-який зручний для клієнтів час (під час роботи Банку). Термін оренди визначається потребами і бажанням клієнтів.

Детальніше з тарифами та адресами відділень, в яких знаходяться сейфи, - за посиланням «Індивідуальні сейфи» на сайті банку http://radicalbank.ua/ і в Контакт-центрі за телефоном 0800507005.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет