• Google+

Посилені охоронні засоби Ощадбанку вкотре запобігли злочинним посяганням

27 декабря 2011 г. — ПАО "Ощадбанк"

Постійна робота Ощадбанку над посиленням заходів безпеки своїх установ вкотре підтвердила свою доцільність.

Броньовані конструкції, які нещодавно перешкодили пограбуванню Ощадбанку у Донецьку, це не єдиний захід безпеки, що їх впроваджено банком для охорони своїх установ. У більшості відділень банку встановлено системи відеоспостереження, а засобами охоронної сигналізації обладнано всі установи, незалежно від обсягів цінностей, що в них зберігаються.

Саме завдяки охоронній сигналізації 22 грудня п.р. було попереджено пограбування установи Ощадбанку в Одеській області. Пізно вночі злочинці проникли до поштового відділення, яке розташоване в одному з банком приміщенні.

Сигналізація спрацювала відразу при спробі викрадення грабіжниками комп’ютерної техніки. Двох злочинців було затримано на місці події групою реагування суб’єкта охоронної діяльності та передано правоохоронним органам.

Крім того, 26 грудня п.р. було упереджено крадіжку у відділенні Ощадбанку в Сумській області. Своєчасний сигнал тривоги щодо зламу вхідних дверей установи надійшов на цілодобовий пост охорони філії-відділення АТ „Ощадбанк”, що перешкодило місцевому жителю здійснити злочинний намір.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет