• Google+

Позитив від ПАТ «Плюс Банк»

9 августа 2011 г. — ПАО «Идея Банк»

Протягом 2010-2011 років бізнес-тренери ПАТ «Плюс Банк» провели вже 61 тренінг для менеджерів автосалонів по усій Україні. Головна мета тренінгів - подання достовірної і кваліфікованої інформації про спектр послуг банку для клієнтів автосалонів, напрацювання лідерських якостей у самих працівників автосалонів. Професійні тренінги від ПАТ «Плюс Банк» підвищують професійний рівень менеджерів автосалонів, що дає можливість нашим Клієнтам придбати авто в кредит, за найкращими умовами, які відповідають їх можливостям та потребам на сьогоднішній день, безпосередньо в автосалоні свого міста.

Плюс Банк вдячний менеджерам автосалонів за те, що вони щиро відкривають свої думки та серця на наших заходах. Приємно, що керівник відділу Навчання Департаменту автомобільного кредитування завжди враховує побажання учасників щодо змісту програми і підтримує проведення тренінгів для партнерів у цікавих та затишних куточках різних міст України.

Плюс Банк створює максимально зручні і цікаві умови для фахових лідер-менеджерів з автокредитування, надає можливість після продуктивного, інформаційного та емоційного тренінг-дня відпочити та поспілкуватися у боулінг-клубі, пограти у більярд, відпочити на природі, покататися на картингу або конях.
Відгуки та коментарі учасників лідерськи тренінгів від ПАТ «Плюс Банк»:

«Сподобалася нова програма від Плюс Банк. Плюс Банк завжди на крок вперед, дякуючи цікавим пропозиціям. Саме тому, за такий невеликий проміжок часу Плюс Банк співпрацює з понад 500 автосалонами по усій Україні. Дякую за все!», - Оксана, м. Дніпропетровськ.

«Бажано частіше проводити такі тренінги у майбутньому. Я рада, що побувала на тренінгу та отримала заряд енергії, нову інформацію, нові знайомства.» , Юлія, менеджер по роботі з клієнтами, м. Кіровоград.

Шановні колеги та друзі! В майбутньому Плюс Банк і надалі створюватиме для Вас зустрічі ще цікавіше та цікавіше. Приходьте до нас на тренінги, з великим задоволенням будемо спілкуватися з Вами знову і знову!

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет