• Google+

Піреус Банк розпочав масове кредитування малого та середнього бізнесу

1 октября 2010 г. — ПАО «Пиреус Банк МКБ»

Банк пропонує бізнесу найвигідніші умови кредитування на ринку

Піреус Банк в Україні, що входить до потужної міжнародної банківської групи Piraeus Bank Group, розпочав надавати кредити представникам малого та середнього бізнесу (МСБ). Бізнес-клієнти банку мають можливість обрати найзручнішу форму фінансування: відновлювальну кредитну лінію, овердрафт, кредитний пакет, що поєднує у собі переваги обох продуктів або інвестиційний кредит.

За словами начальника управління малого та середнього бізнесу Піреус Банку в Україні Руслана Співака, банк пропонує найвигідніші на ринку умови кредитування МСБ на поповнення обігових коштів. Відсоткова ставка по кредитному пакету становить від 17% річних, строк кредитування – до трьох років. Розмір кредиту досягає 70% вартості заставного майна. Заставою може виступати як нерухомість, так і рухоме майно. «Кредитний пакет від Піреус Банку є унікальною пропозицією, яка повністю задовольняє нагальні потреби бізнесу. Причому ми пропонуємо нашим клієнтам більше ніж кредити – ми розробляємо такі кредитні рішення, які дозволяють вивести бізнес на новий рівень», – повідомив Р.Співак.

Якщо підприємству необхідне фінансування короткострокових поточних потреб бізнесу, банк сплатить рахунки компанії в розмірі до 60% її середньомісячного чистого доходу шляхом надання овердрафту. Строк овердрафту – 12 місяців, ставка – від 18% річних. «Ця форма фінансування дуже зручна та легка у користуванні. Значною перевагою даного продукту є те, що немає традиційних для даного продукту фіксованих за терміном траншів , що дозволяє позичальнику вільно планувати діяльність протягом року», – розповів керівник управління банку.

Умови кредитування залежать від фінансового стану позичальника та його платоспроможності. За словами Руслана Співака, фінансово стійкий позичальник з гарною кредитною історією може отримати від банку до 20 млн. грн.

Ще однією перевагою Піреус Банку для бізнес-клієнтів є прийняття попереднього рішення щодо можливості фінансування протягом лише 2-х днів.

«Обслуговування і фінансування потреб малого та середнього бізнесу є одним з пріоритетних напрямків для Піреус Банку в Україні, адже Група Піреус Банку має традиційно сильні позиції в цьому сегменті – на нього припадає майже половина загального кредитного портфеля Групи», – відзначив голова Спостережної ради АТ «Піреус Банк МКБ», генеральний директор Piraeus Bank Group в Україні Янніс Кіріакопулос.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет