• Google+

Презентація ПАТ «Плюс Банк» як лідера з автокредитування в Україні

10 сентября 2010 г. — ПАО «Идея Банк»

9 вересня у м. Львів відбулась презентація ПАТ «Плюс Банк» як лідера з автокредитування в Україні. Як було зазначено під час презентації, «Плюс Банк» ввів на український ринок інноваційні продукти на покупку автомобіля в кредит: доступний кредит (із найнижчим першим платежем) і вільний кредит (із спрощеною процедурою верифікації). Додатковою перевагою пропозицій ПАТ «Плюс Банк» є можливість оформлення кредиту безпосередньо в автосалоні та відсутність вимоги до обов’язкової присутності клієнта в банку. Мережа продажу автокердитів на сьогоднішній день охоплює всі регіони України. З «Плюс Банком» активно співпрацює 431 автосалон.

У 2010 році середня частка ПАТ «Плюс Банк» в кредитуванні автомобілів в Україні склала 22,5%, що робить банк одним із найбільших банків при середньому показнику 10%. У травні і червні 2010р. ПАТ «Плюс Банк» вже став лідером ринку автокердитування в Україні з часткою ринку у 31%.

«Ми віримо у потенціал українського ринку автокредитування. Ми переконані, що наше ноу-хау, випробуване в автокредитуванні в Польщі, дозволить нам стати в Україні банком №1 по кредитах на авто та збудувати великий, сильний автомобільний банк за короткий термін», - зазначив під час презентації у Львові Андрій Рязанцев, Голова Правління ПАТ «Плюс Банк».

Партнер «Плюс Банку» – Getin Noble Bank – є лідером з автокредитування у Польщі. Getin Noble Bank, як і «Плюс Банк», належить до однієї з найбільших фінансових груп в Європі – Getin Holding SA.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет