• Google+

Про святкування Дня матері

11 мая 2012 г. — Национальный Банк Украины

11 травня 2012 року в приміщенні Національного банку України відбулися урочисті заходи з нагоди святкування Дня матері

Присутніх зі святом привітав заступник Голови Національного банку України Ігор Соркін: “Сьогодні незвичайний весняний день. Сьогодні ми вітаємо найулюбленіших, найважливіших людей на землі – наших матусь.  Немає жодної мови, жодних слів, щоб передати ті почуття, які переповнюють нас, коли ми говоримо про маму. Мама – це основа основ, мама – це перше слово, мама – це перші кроки, перша любов. І в якому би віці не була дитина, вона відчуває себе впевненішою, коли поруч мама, коли вона радісна і щаслива. Набувши життєвого досвіду, ми розуміємо, яку важливу роль у житті кожного з нас відіграє наша мама“ .

Ставлення кожної дитини до мами – це своєрідний індикатор ставлення людини до життя. Ігор Соркін звернувся до присутніх із проханням знаходити вільну хвилинку для спілкування з мамами, огортати їх своєю увагою, ласкою та любов’ю, наголосивши: ”Цінуймо наших матерів і пам’ятаймо, що ми діти до тих пір, доки поруч з нами наші батьки”.

Із Днем матері присутніх також привітали  поет-пісняр Микола Луків та дитячі колективи: Народний художній колектив дівочий танцювальний ансамбль “Слов’яночка”, Народний  шоу-театр моделей “Панночка” і соліст Назар Шевчук, які зачарували глядачів своїм мистецтвом, майстерністю та костюмами.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет