• Google+

Продукти та послуги для бізнесу від РАДИКАЛ БАНКу визнано найкращими

17 июня 2013 г. — ПАО «Радикал Банк»

РАДИКАЛ БАНК став переможцем I Міжнародного конкурсу «Банк, якому довіряють — 2013» у номінації «Найкращі банківські продукти та послуги для бізнесу», організованого журналом «Банкір».

За словами директора Департаменту корпоративного бізнесу Андрія Керстинюка, Банк активно працює з бізнес-сегментом. «Для продуктивної співпраці з корпоративним сектором фінансова структура повинна бути оперативною, пропонувати широку лінійку банківських продуктів, бути гнучкою і мобільною. Оскільки ми є невеликим молодим банком, який швидко розвивається, ми можемо собі дозволити дотримуватися перерахованих вище принципів.

Сьогодні для корпоративних клієнтів ми пропонуємо вузькоспеціалізовані банківські продукти, розраховані на певні сегменти споживачів. Так, розуміючи, що навіть розрахунково-касове обслуговування необхідно різним підприємствам у різних обсягах та з різними варіаціями, ми сформували 7 тарифних пакетів з розрахунково-касового обслуговування. Формуючи кредитні продукти для бізнесу, ми врахували, що в основному це кредити на поповнення обігових коштів, і вони повинні бути оперативні. Тому овердрафт для бізнес-клієнтів дозволяє клієнтам банку отримати до 50 000 гривень протягом одного дня на підставі всього двох документів — кредитної заявки та анкети» — говорить А. Керстинюк.

Детальніше — на сайті РАДИКАЛ БАНКУ за посиланням
http://radicalbank.ua/korporativnim-kliyentam/ і по телефону 044 406 59 37

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет