• Google+

РА “Кредит-Рейтинг” підтвердило кредитний рейтинг КРЕДОБАНКу на рівні uaBBB+

6 января 2012 г. — ПАО «Кредобанк»

27 грудня 2011 року рейтингове агентство “Кредит-Рейтинг” підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг ПАТ “КРЕДОБАНК” за національною шкалою на рівні uaBВВ+. Прогноз за рейтингом – стабільний.

Як зазначило агентство у рейтинговому звіті, рівень кредитного рейтингу ПАТ «КРЕДОБАНК» підтримується наявністю підтримки з боку основного власника (найбільшого банку Польщі – PKO Bank Polski SA), диверсифікацією кредитного портфелю та ресурсної бази, а також достатнім розвитком регіональної мережі та карткового бізнесу, що сприяє збереженню клієнтської бази та утриманню конкурентних позицій.

Рейтинг uaBBB+ означає, що банк характеризується достатньою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками, а рівень кредитоспроможності залежить від впливу несприятливих комерційних, фінансових і економічних умов.

Рейтинг КРЕДОБАНКу за національною шкалою відповідає інвестиційному рівню, а отже забезпечує дотримання законодавчих вимог щодо розміщення страховими компаніями своїх страхових резервів на рахунках лише у тих у банківських установах, кредитний рейтинг яких відповідає інвестиційному рівню за національною шкалою.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет