• Google+

РАДИКАЛ БАНК підтримує дітей з особливими потребами

31 мая 2013 г. — ПАО «Радикал Банк»

Дотримуючись програми Корпоративної соціальної відповідальності, РАДИКАЛ БАНК виступив стратегічним партнером XIX обласного фестивалю творчості дітей з особливими потребами «Повір у себе — 2013», який проходить з 27 по 31 травня у Дитячому оздоровчому центрі «Славутич» у селі Циблі по вул. Героїв Дніпра, 1 у Переяслав-Хмельницькому районі Київської області.

Урочистий Гала-концерт фестивалю відбудеться 30 травня з 14.30 до 17.00.
Зірковий гість Фестивалю – ILLARIA, молода українська співачка з грецьким корінням та ім'ям, яке означає «та, що несе світло». Сучасники вважають її новим вокальним феноменом української сцени, вона здатна заворожувати містичними образами, чуттєвими піснями та дивовижним голосом, діапазон якого сягає трьох октав. Виконавча манера ILLARIA вирізняється високою емоційністю, а унікальний тембр передає водночас архаїчну енергію землі та космічні вібрації. У своїй творчості співачка і композитор вишукано поєднує етнічну естетику із сучасними музичними тенденціями. А за любов до української лірики та народних пісень артистку часто називають «душею країни».

Фестиваль проводиться для дітей від 6 до 17 років з особливими потребами. Вони є лауреатами районних та міських фестивалів, які мають досягнення у творчості та прагнуть вдосконалення з усіх районів Київської області. У рамках фестивалю проходитимуть творчі виставки, майстер-класи та презентації, концерти, конкурси, вікторини, ігри, пізнавально-розважальні програми. Для роботи з особливими дітьми будуть залучені майстри різних видів мистецтв, тренери, психологи та інші зацікавлені спеціалісти.

В загальному фестиваль проходить з метою сприяння самовизначенню та творчій самореалізації та успішній інтеграції дітей з особливими потребами в суспільство; також важливо привернути увагу громадськості до їхніх потреб.

«Діти – це наше майбутнє. Ми їх любимо, виховуємо, дбаємо про здоров'я та розвиток. Але є діти, які не можуть бачити, чути або ходити. Вони малюють прекрасні картини і не можуть їх побачити, співають і зачаровують своїми піснями оточуючих, проте не можуть почути власного співу, деякі з них прикуті до інвалідного візка. Але діти, всупереч проблемам здоров'я, творять, навчаються, працюють. Ми не в змозі дати їм втрачене, але нашими спільними зусиллями можемо допомогти знайти себе в житті, розкрити свої здібності, повірити у свої сили, в себе» — говорить Голова Правління РАДИКАЛ БАНКУ Анрі Георгійович Веремійченко.

Організатори фестивалю — Київська обласна державна адміністрація; Служба у справах дітей та сім'ї Київської облдержадміністрації; Київський обласний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді; Дитячий оздоровчий центр «Славутич»; Всеукраїнський благодійний фонд «Дорога майбутнього». У рамках фестивалю заплановано приїзд Міністра соціальної політики України Н.Ю. Королевської (28 травня) та інших високопосадових гостей.

Акредитація для журналістів — Оксана Луценко, координатор фестивалю, моб. 050 543 95 21, [email protected]

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет