• Google+

РАДИКАЛ БАНК продовжує поширювати свою присутність у Київському регіоні та відкриває нове відділення у м. Вишневе

8 мая 2013 г. — ПАО «Радикал Банк»

РАДИКАЛ БАНК запрошує своїх клієнтів та партнерів у нове відділення банку у місті Вишневе за адресою: місто Вишневе, вулиця Балукова, будинок 1.

У новому відділенні у клієнтів та відвідувачів РАДИКАЛ БАНКу є можливість скористатися найрізноманітнішими банківськими послугами.

Якщо у вас є потреба у проведенні платежів готівкою від приватних та корпоративних клієнтів, у відкритті та обслуговуванні поточних рахунків фізичних осіб, у здійсненні переказів за міжнародними системами переказів, в обслуговуванні платіжних карткок, у відкритті депозитів від фізичних осіб та отриманні кредиту – вам варто завітати у Південне Вишневе відділення РАДИКАЛ БАНКу.

Юридичні особи також можуть отримати повний спектр банківських послуг (укласти договори на обслуговування по системі «Клієнт-Банк», відкрити поточні, депозитні та карткові рахунків клієнтів- юридичних осіб та т.п.)

Якщо Ви вирішили стати клієнтом нового відділення РАДИКАЛ БАНКУ, протягом першого місяця роботи відділення в рамках акції «Бонуси до відкриття» у вас є можливість отримати бонуси +0,5% до будь якого вкладу для приватних клієнтів та безкоштовне відкриття рахунку фізичної особи-підприємця.

Сьогодні регіональна мережа ПАТ «РАДИКАЛ БАНК» представлена 50 відділеннями по всій території України.

Більш детальну інформацію про мережу відділень ПАТ «РАДИКАЛ БАНК» можна отримати за телефоном 0800507005 (цілодобова підтримка контактного центру) та на сайті http://radicalbank.ua/.

Від щирого серця вітаємо Вас з Днем Перемоги!

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет