• Google+

РАДИКАЛ БАНК розпочинає сумісні програми з Новою Лінією

15 августа 2013 г. — ПАО «Радикал Банк»

З 12 серпня 2013 року ПАТ «РАДИКАЛ БАНК» та АТ «Нова Лінія» впроваджують сумісні програми, які діють у відділеннях Банку в Києві та Київській області, Харкові, Одесі, Луцьку та Севастополі.

Сумісні програма ПАТ «РАДИКАЛ БАНК» та АТ «Нова лінія» з видачею тимчасової бонусної картки

Запрошуємо клієнтів РАДИКАЛ БАНКУ (включаючи власників зарплатних карток) безкоштовно отримати картку АТ «Нова Лінія» та ПАТ «РАДИКАЛ БАНК».

Для отримання інформації щодо знижок, які надаються у торгових центрах «Нова лілінія», клієнт Банку, який отримав картку, має звернутися до будь-якого торгового центру «Нова Лінія» або до контакт-центру АТ «Нова Лінія» за телефоном: 0 800 50 47 47 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів по Україні).

Активація карток – тільки в магазинах АТ «Нова Лінія», при покупці від 0,01 грн. Докладна інформація – на сайті АТ «Нова лінія» за посиланням http://novalinia.com.ua/

Програма «Новосели»

ПАТ «РАДИКАЛ БАНК» запрошує клієнтів Банку-новоселів (тих клієнтів, які протягом 2012-2013 років придбали нове житло) отримати неактивну бонусну пластикову картку АТ «Нова Лінія» зі знижкою 5%.

Для активації картки необхідно звернутися в відділ безготівкових розрахунків будь-якого ТЦ «Нова лінія» та надати отриману картку та документи. Необхідна умова активації картки – наявність паспорта та правовстановлюючих документів на житло.

З усіх питань щодо карток, знижок та бонусних програм, які діють в АТ «Нова Лінія» клієнти мають звертатися до контакт-центру АТ «Нова Лінія» за телефоном: 0 800 50 47 47 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів по Україні) або в торгівельні центри «Нова Лінія»

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет