• Google+

РАДИКАЛ БАНК визнано переможцем конкурсу з відбору банків, які здійснюють виплату пенсій та грошової допомоги

26 декабря 2012 г. — ПАО «Радикал Банк»

За бальною системою оцінки конкурсних пропозицій банків по обслуговуванню поточних рахунків пенсіонерів та одержувачів допомоги, 21 грудня 2012 року рішенням конкурсної комісії Пенсійного фонду України ПАТ «РАДИКАЛ БАНК» визнано переможцем конкурсу з відбору банків, які здійснюють виплату пенсій та грошової допомоги.

Також, розширено регіон присутності ПАТ «РАДИКАЛ БАНК» по виплаті пенсій у м. Луцьк та м. Севастополь. Таким чином ПАТ «РАДИКАЛ БАНК» проводитиме такі виплати в усіх регіонах присутності Банку на території України.

Для отримання пенсії або грошової допомоги у ПАТ «РАДИКАЛ БАНК» необхідно лише завітати у відділення Банку з паспортом, ідентифікаційним кодом та пенсійним посвідченням. Співробітники Банку допоможуть скласти відповідну заяву та візьмуть всі турботи щодо повідомлення Пенсійного фонду про отримання виплат через ПАТ «РАДИКАЛ БАНК» на себе.

Банк запрошує пенсіонерів та отримувачів грошової допомоги приєднатися до клієнтів ПАТ «РАДИКАЛ БАНК» та отримати:

Чекаємо на Вас у найближчому Відділенні ПАТ «РАДИКАЛ БАНК». Більше детальну інформацію про програми та акції Банку можна дізнатися за безкоштовним телефоном цілодобової лінії контакт-центру 0 800 507 005 та на сайті radicalbank.com.ua.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет