• Google+

Реєстр кредиторів АТ «БАНК «ТАВРИКА» затверджено

15 июля 2013 г. — Фонд гарантування вкладів фізичних осіб

08 липня 2013 року виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб затверджено реєстр акцептованих вимог кредиторів АТ «БАНК «ТАВРИКА».

Протягом 20 днів з дня затвердження реєстру акцептованих вимог кредиторів уповноважена особа Фонду письмово сповіщає кредиторів про акцептування їх вимог листом на адреси, зазначені в заяві кредиторів.

Також, ознайомитися з реєстром акцептованих вимог кредиторів АТ «БАНК «ТАВРИКА» можна з 09 липня 2013 року за адресою: вул. О. Пироговського, 19, корп. 8, м. Київ, 03110 (приміщення АТ «БАНК «ТАВРИКА»). Довідкова інформація за телефонами: 0 800-500-999, (044) 205-59-99.

Уповноважена особа Фонду щотижня публікує в газетах «Голос України» та «Урядовий кур'єр» інформацію про дату затвердження реєстру кредиторів банку, день і місце, де можуть кредитори ознайомитись з реєстром акцептованих вимог кредиторів.

До реєстру акцептованих вимог кредиторів АТ «БАНК «ТАВРИКА» включено заявлені вимоги 6 799 осіб – клієнтів банку, включаючи вимоги юридичних осіб, фізичних осіб – суб'єктів підприємницької діяльності та фізичних осіб, на загальну суму 2 754,2 млн грн.

Вимоги кредиторів приймались уповноваженою особою Фонду з 26 березня по 25 квітня 2013 року. Будь-які вимоги, що надійшли після закінчення цього строку, вважаються погашеними.

Задоволення вимог кредиторів здійснюватиметься уповноваженою особою Фонду за рахунок коштів, одержаних в результаті ліквідації та реалізації майна банку в наступній черговості:

  1. зобов'язання, що виникли внаслідок заподіяння шкоди життю та здоров'ю громадян;
  2. грошові вимоги щодо заробітної плати, що виникли із зобов'язань банку перед працівниками до прийняття рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку;
  3. вимоги Фонду, що виникли, зокрема, внаслідок виведення неплатоспроможного банку з ринку, повернення цільової позики банку, наданої протягом здійснення тимчасової адміністрації;
  4. вимоги вкладників - фізичних осіб у частині, що перевищує суму, виплачену Фондом, а також зобов'язання з виплати відсотків за вкладами, нарахованих під час здійснення тимчасової адміністрації;
  5. вимоги Національного банку України, що виникли в результаті зниження вартості застави, наданої для забезпечення кредитів рефінансування;
  6. вимоги фізичних осіб, платежі яких або платежі на ім'я яких заблоковано (крім фізичних осіб - суб'єктів підприємницької діяльності);
  7. інші вимоги, крім вимог за субординованим боргом;
  8. вимоги за субординованим боргом.

Вимоги кожної наступної черги задовольняються в міру надходження коштів від реалізації майна банку після повного задоволення вимог попередньої черги. У разі якщо обсяг коштів, одержаних від реалізації майна, недостатній для повного задоволення всіх вимог однієї черги, вимоги задовольняються пропорційно сумі вимог, що належать кожному кредиторові однієї черги.

Вимоги, не задоволені за недостатністю майна банку, вважаються погашеними.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет