• Google+

Результати роботи з недобросовісними позичальниками ВАТ “Інпромбанк” станом на 22.01.2010 р.

23 января 2010 г. — ПАО «ІНПРОМБАНК»

Тимчасовою адміністрацією ВАТ “Інпромбанк” постійно здійснюються заходи, направлені на погашення простроченої заборгованості позичальників банку згідно з Указом Президента України від 08.10.2009р. № 813/2009 “Про заходи щодо забезпечення стабільності у банківській системі” та відповідно до листа Національного банку України № 54-019/2313-19030 від 12.10.2009 р.

До недобросовісних клієнтів-позичальників, які відмовились співпрацювати з банком, станом на 22.01.2010 р. вжито наступних заходів:

Підготовлено та подано до суду на недобросовісних позичальників банку сорок дев’ять позовних заяв. Подано одне звернення до Вищої Ради юстиції України про звільнення з посади судді, неправомірні рішення якого унеможливили погашення заборгованості недобросовісного позичальника. Подано два звернення до Прокуратури м. Дніпропетровська. Одне рішення оскаржено в судах вищої інстанції.

Передано інформацію до Державної прикордонної служби України з метою тимчасової заборони недобросовісним позичальникам виїзду за кордон.

Крім того, Тимчасова адміністрація ВАТ “Інпромбанк” проводить активну діяльність щодо ініціювання позовної роботи для стягнення заборгованості з недобросовісних позичальників та вчинення виконавчих написів на договорах застави.

Списки недобросовісних позичальників розміщені на сайті банку.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет