• Google+

Шановні клієнти Полтавської філії ПАТ «ІНПРОМБАНК»!

20 октября 2010 г. — ПАО «ІНПРОМБАНК»

ПАТ «ІНПРОМБАНК» висловлює Вам свою пошану, щиро дякує за плідну співпрацю та повідомляє.

Відповідно до Програми фінансового оздоровлення Банку, затвердженого Національним банком України за поданням тимчасової адміністрації, у серпні 2010 року на підставі Наказу №188-Б від 29 липня 2010 року було розпочато процес припинення діяльності Полтавської філії ПАТ «ІНПРОМБАНК».
08 жовтня 2010 року усі рахунки клієнтів Полтавської філії було переведено на обслуговування до Головного офісу ПАТ «ІНПРОМБАНК» м. Харків.

З метою організації зручного обслуговування клієнтів Полтавської філії ПАТ «ІНПРОМБАНК» та уникнення будь-яких додаткових витрат з Вашої сторони, ПАТ «ІНПРОМБАНК» уклав Договір «Про надання послуг» за № 15-10-10/1 від 15.10.2010 року з ПАТ «Банк «Фінанси та Кредит». Відповідно до умов та порядку, визначених цим Договором, послуги з виплати фізичним особам – клієнтам Полтавської філії ПАТ «ІНПРОМБАНК» у готівковій формі будуть проводитися безкоштовно.

Відділення №15 філії «Полтавське РУ» ПАТ «Банк «Фінанси та Кредит», що розташована за адресою м. Полтава, вул. Фрунзе, 57,
Відповідно до діючого законодавства для подальшого одержання Вами коштів, просимо надати письмову «Заяву на перерахування коштів» за адресою Полтавської філії ПАТ «ІНПРОМБАНК: Полтава, вул. Козака, 2а

Інформацію за строками та розмірами сум виплат за отриманими Заявами від клієнтів прохання отримувати за телефонами
(057) 703-45-57
(057) 703-45-61

З повагою,

Сподіваємося на Ваше порозуміння та подальшу співпрацю,
ПРАВЛІННЯ ПАТ «ІНПРОМБАНК»

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет