• Google+

Спеціальна пропозиція від стратегічних партнерів – ПАТ «РАДИКАЛ БАНК» та компанії ТОВ «LTL Group»

24 февраля 2013 г. — ПАО «Радикал Банк»

У лютому 2013 року ПАТ «РАДИКАЛ БАНК» та компанія ТОВ «LTL Group» розробили комплексний пакет послуг, який включає в себе РКО «ARB<L COLOR MIX», овердрафт «OVER&ARB» для клієнтів ПАТ «РАДИКАЛ БАНК», що обслуговуються за тарифним пакетом «ARB<L COLOR MIX», безкоштовне відкриття керівнику (засновнику) платіжної картки MasterCard Gold Chip та інші переваги банківського обслуговування.

В рамках пакету послуг по розрахунково-касовому компанії отримають БЕЗКОШТОВНО:

Овердрафт «OVER & ARB» може бути наданий клієнту, що знаходиться на обслуговуванні в іншому банку за умови відкриття поточного рахунку у ПАТ «РАДИКАЛ БАНК» з обов'язковим подальшим переведенням грошових оборотів до ПАТ «РАДИКАЛ БАНКУ».

Крім того, ПАТ «РАДИКАЛ БАНК» готовий запропонувати строковий кредит для фінансування капітальних вкладень, придбання обладнання та сировини. Кредит може надаватися як одноразово, так і частками по мірі необхідності.

В рамках даної пропозиції Банк відкриє безкоштовно керівнику (засновнику) платіжну картку MasterCard Gold Chip з можливістю встановлення ліміту кредитування за платіжною картою у розмірі 3% від середньоденних залишків по поточним рахункам підприємства у ПАТ «РАДИКАЛ БАНК».

Більш детальну інформацію про спеціальну пропозицію ви можете дізнатися за телефоном 044 406 59 37 (внутрішній 1058).

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет