• Google+

Спростування неправдивої інформації щодо діяльності Львівського облуправління Ощадбанку

23 июня 2013 г. — ПАО "Ощадбанк"

Останнім часом у багатьох ЗМІ поширюється інформація про те, що працівники одного з відділень АТ „Ощадбанк" у Львівській області начебто привласнили 2 млн. грн., які належали клієнтам.

Прес-служба Ощадбанку уповноважена заявити, що подібні заяви не відповідають дійсності. На підтвердження цього повідомляємо наступне.

Протягом липня-жовтня 2012 року в одному з ТВБВ Львівського обласного управління Ощадбанку мало місце викрадання коштів з поточних рахунків вкладників на загальну суму 310 тис. грн. Це зловживання було викрито співробітниками банку 23 жовтня 2012 року. Завдяки оперативному реагуванню адміністрації Львівського облуправління Ощадбанку гроші вкладників, що зберігаються в банку, не постраждали. Завдані збитки у розмірі 310 тис. грн. станом на 30.10.2012 року було відшкодовано банку винними особами в повному обсязі. Винних у розкраданні працівників банку звільнено з займаних посад за втратою довіри згідно з п. 2 ст. 41 КЗпП України.

Наголошуємо також на тому, що протиправна діяльність колишніх співробітників Ощадбанку за його межами як фізичних осіб або працівників інших організацій не має ніякого відношення до Ощадбанку. Тобто решта із заявлених двох мільйонів гривень цими особами була привласнена поза межами банку.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет