• Google+

Статутний фонд КРЕДОБАНКу зріс до 1,9 мільярда гривень

6 августа 2010 г. — ПАО «Кредобанк»

Національний Банк України 30 липня 2010 року зареєстрував зміни та доповнення до статуту ПАТ “КРЕДОБАНК” у зв’язку із збільшенням статутного капіталу банку на 368 мільйонів гривень до 1 мільярда 918 мільйонів 969 тисяч 469 гривень 16 копійок.

В результаті збільшення статутного капіталу частка стратегічного акціонера ПАТ «КРЕДОБАНК» – найбільшого польського банку PKO Bаnk Polski SA також зросла і на даний час складає 99,6%. Збільшення статутного капіталу дозволило КРЕДОБАНКу увійти до чільної 20–ки українських банків за величиною статутного капіталу серед понад 170 банків, що мають банківську ліцензію.

– Чергове збільшення статутного капіталу КРЕДОБАНКу стало вже третім за останні 24 місяці, – коментує подію Голова Правління ПАТ «КРЕДОБАНК» Іван Феськів. – Тобто від початку кризи в українській економіці статутний капітал нашого банку зріс в 4,9 рази або на понад 1,5 мільярди гривень. Така підтримка з боку стратегічного акціонера допомогла істотно підвищити фінансову стійкість КРЕДОБАНКу, а значить і захищеність коштів наших клієнтів та вкладників.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет