• Google+

Статутний капітал Ощадбанку збільшився на 1,399 млрд. грн.

7 июля 2013 г. — ПАО "Ощадбанк"

Кабінет Міністрів України затвердив постанову від 3 липня 2013 р №469 "Про збільшення статутного капіталу публічного акціонерного товариства "Державний ощадний банк України" та внесення змін до його Статуту", згідно з якою статутний капітал АТ „Ощадбанк" збільшено на 1 399 944 000 грн.

Джерелом поповнення статутного капіталу є випуск нових акцій існуючої номінальної вартості зі збереженням у власності держави 100 відсотків таких акцій.

Після прийняття відповідної постанови Кабінету Міністрів України розмір статутного капіталу АТ „Ощадбанк", що на сто відсотків належить державі, становить 17 229 576 000 грн.

Голова правління Ощадбанку Сергій Подрєзов повідомив, що збільшення капіталу Ощадбанку є важливим і закономірним кроком уряду з підтримки державного банку. Дане збільшення передбачено Державним бюджетом України на 2013 рік. Планована капіталізація дозволить підвищити надійність банку, а також забезпечить його довгостроковим і стабільним ресурсом, необхідним перш за все для фінансування проектів реального сектора економіки.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет