• Google+

Свято, подароване дітям

16 июня 2009 г. — ПАО «Первый Инвестиционный Банк»

Сонячного літнього дня розпочалася для дітей, що приїхали до Києва з селища Стара Басань Чернигівської області. Багато з них вперше були в Києві.

З програмою мандрівка стартувала у Національному науково-природному музеї НАН України. Надзвичайні враження справили тварини, про існування яких діти навіть не здогадувалися. У найменших губився поглад серед величезної кількості експонатів - де там слухати екскурсовода, який чим дуж намагався привернути до себе увагу!

Після музею для дітей була проведена невелика пішохідна прогулянка вздовж вулиці Володимирської, поблизу Національного оперного театру, Золотих воріт, Софіївського собору та Михайлівського золотоверхого монастиря. Не так цікавила розповідь про мудре правління князя Ярослава, як бронзовий пам'ятник коту поблизу Золотих воріт. Також діти дізналися цікаві факти про постамент княгині Ользі, пам'ятник жертвам Голодомору та таємниці непростої історії бань Михайлівського золотоверхого монастиря.

Ще одним вражаючим візитом для маленьких вихованців був обід в Mc'Donalds. Саме там від імені Банку були вручені всі зібрані прцівниками книги. А їх було понад 200. Більше половини з яких- абсолютно нові.

Бесперечно, свято, подароване Банком для цих дітей, вдалося. Кожен з них в своїх дитячих мріях зміг побачити те інше життя, відмінне від домашнього, звичного, але яке теж можливе... Просто для цього потрібно трішки постаратися.

Всі маленькі вихованці, їхні вихователі та директор Старобасанської школи-інтернату Юрій Савич висловлюють подяку керівництву Банку та всім небайдужим прцівникам.

Додаткову інформацію про проект створення дитячої бібліотеки та участь нашого Банку в ньому Ви можете прочитати на сайті асоціації "Новий Акрополь".

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет