• Google+

У 2011 році Ощадбанк залучив понад 5 млрд. грн. на строкові вклади фізичних осіб

10 января 2012 г. — ПАО "Ощадбанк"

У 2011 році Ощадбанк продовжував активно залучати кошти населення на депозитні рахунки. Завдяки цій роботі банку вдалося зміцнити конкурентоспроможність і значно покращити свої позиції в рейтингу найбільших банків країни.

Так, за обсягом портфеля строкових депозитів фізичних осіб навесні 2011 року Ощадбанк піднявся з четвертої позиції на другу і продовжує впевнено її утримувати. Приріст строкових коштів фізичних осіб в Ощадбанку за рік склав понад 5 млрд. грн. Відповідно портфель строкових депозитів фізичних осіб збільшився на 48 % і станом на 01.01.2012 р. склав 15,4 млрд грн.

Серед регіональних управлінь банку найбільше коштів на строкові депозити у 2011 році залучили Головне управління по м. Києву та Київській області - більше 1,2 млрд. грн (24,6%), Донецьке облуправління - 454 млн. грн. (9,1%), Кримське республіканське управління - 333 млн. грн. (6,7%), Луганське облуправління - 320 млн. грн. (6,4%) та Харківське облуправління - 214 млн. грн. (4,3%).

Депозитна лінійка Ощадбанку складається із 6 депозитів, які орієнтовані на людей з різним рівнем достатку та різними можливостями управління заощадженнями. Умови всіх депозитів гнучкі, прозорі та доступні. Ощадбанк пропонує розміщувати вклади в національній валюті, євро, доларах США та російських рублях на термін від 1 до 36 місяців з правом поповнення.

Заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн вважає, що у свідомості вкладників щільно укорінився образ Ощадбанку, як стабільної та надійної банківської установи, що дорожить своєю репутацією. „Адже за 20-річну історію свого існування в незалежній Україні Ощадбанк завжди виконував свої зобов'язання перед вкладниками. Крім привабливих депозитних пропозицій, одним із ключових факторів, який впливає на приріст депозитів населення в Ощадбанку, є також те, що ми єдиний банк в Україні, вкладникам якого держава гарантує повернення всієї суми вкладу. У 2012 році ми плануємо підвищити ефективність своєї роботи з метою зміцнення довіри наших клієнтів до банку”, - відзначив Антон Тютюн.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет