• Google+

У квітні УКРГАЗБАНК перерахував понад 118 тис. грн на лікування українських військових завдяки благодійній ініціативі «Справа честі»

7 мая 2015 г. — ПАО АБ «Укргазбанк»

У квітні УКРГАЗБАНК перерахував 118 519,26 грн на допомогу у лікуванні українських військових завдяки благодійній ініціативі Банку «Справа честі». Так, з початку 2015 року Банк перерахував понад 400 тис. грн на рахунок Головного військового клінічного госпіталю.

«Як державний банк ми усвідомлюємо високу відповідальність перед нашими мужніми військовими, які безстрашно боронять Батьківщину на сході. Розуміючи нагальну необхідність у підтримці постраждалих під час військових дій, кожного місяця УКРГАЗБАНК перераховує кошти на рахунок Головного військового клінічного госпіталю для надання кваліфікованої медичної допомоги пораненим. Безумовно, в наших планах і подальша підтримка та реалізація благодійної допомоги військовим, адже це найменше, чим ми можемо віддячити за відвагу справжніх героїв України», - повідомив заступник Голови Правління Олександр Дубровін.

Згідно з умовами депозиту «Справа честі», 1% річних від суми кожного вкладу УКРГАЗБАНК щомісячно направляє на рахунок Головного військово-медичного клінічного ордена Червоної Зірки центру «Головний військовий клінічний госпіталь» як благодійну допомогу. Ці кошти будуть направлені на надання кваліфікованої медичної допомоги військовим, пораненим у зоні ведення бойових дій, та для їх максимального забезпечення лікарськими засобами та медикаментами.

Відсоткова ставка за депозитом «Справа честі» становитиме до 22% річних, залежно від строку його розміщення та умов виплати відсотків. Депозит можуть розміщувати фізичні особи у національній валюті України. Зазначимо, що 1% списується не з клієнта, а є благодійним внеском Банку. Вкладник гарантовано отримає суму депозиту та оголошений прибуток за ним.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет